Het is zover!

Twee van Timmetjes boeken zijn te koop bij fotoverweij.nl
Gemakkelijk bestellen met de onderstaande links:

https://www.fotoverweij.nl/timmetjes-droomraket.html
https://www.fotoverweij.nl/het-grote-baby-en-kleuterboek.html

Een groot deel van de opbrengst gaat uiteraard naar het Timmetje Muis Educatief Project. Er worden schoolboeken van gedrukt, die gratis verstrekt worden aan kleuterscholen en schooltjes in het Oosten van Roemenië.


Meer over Timmetje

Boeken met een doel:

Het eerste boekje waar Timmetje in verschijnt is "Timmetje muis gaat op reis" ,waarna "Het grote Baby- en Kleuterboek" gemaakt wordt. U bent ze ook al op de homepage tegengekomen.
Deze boeken vinden uiteindelijk hun weg naar een winkeltje in Monschau. Helaas bestaat het winkeltje niet meer, maar er blijven boekjes verkocht worden aan mensen die blij zijn met de verfrissende stijl van Timmetje.

Het rijm-boekje "Muisjes voor het slapen gaan" en "Timmetjes Droomraket" volgen in de rij.
De boeken die voor het Timmetje Muis Educatief Project gemaakt zijn, zijn ook zeker leuk om als verjaardags- of kraamcadeau te geven.
"Timmetje’s Kijk- en Leerboek" en "Taal met Timmetje" zijn hele leuke boeken om samen met uw peuter of kleinkind door te kijken.

Een deel van de opbrengst van de verkoop gaat naar St. RCHF.

Mocht u interesse in een van de boeken hebben, mail gerust! Ik zal zo snel mogelijk contact opnemen om af te spreken hoe het verder gaat.

E-mail adres: miriamcharmant@gmail.com onder vermelding van "Timmetje".
b1
b2
b3
b5b4
b6